Lifestyle

Επιστροφή στους κινηματογράφους με υποδοχή από… τον Λίαμ Νίσον

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι κινηματογράφοι της Νέας Υόρκης ανοίγουν αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από σχεδόν ένα χρόνο κλεισίματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ο Λίαμ Νίσον θα βγει έξω και πρόκειται να το γιορτάσει.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Marksman», ο οποίος έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid 19 θα ευχαριστήσει προσωπικά τους θεατές που παρακολουθούν την πιο πρόσφατη ταινία δράσης, στην οποία έχει τον κεντρικό ρόλο.

«Αυτό πρέπει να καταγραφεί» δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός στο THR. «Θα είναι ωραίο να καλωσορίζω τους ανθρώπους. Νομίζω ότι η μετάβαση στον κινηματογράφο είναι λίγο ιερή εμπειρία. Ένιωθα έτσι από τότε που ήμουν παιδί» τόνισε.

click4more: Το Perseverance έκανε τα πρώτα μέτρα στον Άρη – Εντυπωσιακές εικόνες (video)

Ο Τομ Όρτενμπεργκ, επικεφαλής της Open Road / Briarcliff, εταιρείας διανομής της ταινίας «The Marksman» στις ΗΠΑ, πρόσθεσε: «Το εκ νέου άνοιγμα της Νέας Υόρκης είναι μια ισχυρή συμβολική κίνηση για το κοινό που πηγαίνει στον κινηματογράφο ότι είναι εντάξει να αρχίσουν με προσοχή να κάνουν αυτό που τους αρέσει».

Ο Λίαμ Νίσον πιθανότατα θα μιλήσει με τους θεατές για το φημισμένο δίδυμο, Μάικλ Ρεντγκρέιβ και Ρέιτσελ Κέμπσον τους παππούδες της αείμνηστου συζύγου του Νατάσα Ρίτσαρντσον που πρωταγωνιστούσαν σε θεατρικές παραστάσεις στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της έκρηξης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Οι άνθρωποι δεν πανικοβάλλονταν» είπε στο THR. «Μερικές φορές, η παράσταση σταματούσε και ο Σερ Μάικλ κατέβαινε στην ορχήστρα και άρχιζε να παίζει πιάνο και να τραγουδά».

Ο Νίσον πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα μικρός παραλληλισμός με αυτό που συμβαίνει τώρα. Βομβαρδιζόμαστε με αυτές τις μικροσκοπικές αόρατες βόμβες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Apon για την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έζησα τη στιγμή με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, καλό ταξίδι στην αγκαλιά του Χριστού»
Ο Apon, ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε για τελευταία φορά επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στο ύστατο χαίρε
ΑΡΟΝ
Κατερίνα Λιόλιου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για την αγρυπνία στον Γιώργο Μαζωνάκη – «Μας έχεις κάνει κομμάτια, αντίο»!
Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε βρεθεί με φιλικά του πρόσωπα στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανιζόταν τότε η Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου
Η νικήτρια της Eurovision, Dara είπε «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη: «Το Gucci φόρεμα ήταν το τραγούδι της παιδικής μου ηλικίας»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο story της ένα κομμάτι από την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Gucci Φόρεμα», και ανέφερε ότι πρόκειται για το τραγούδι της παιδικής της ηλικίας
DARA
«Λύγισε» ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι που αγαπούσαν όλοι οι Έλληνες»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε κι εκείνος στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας για το τελευταίο χειροκρότημα στο «παιδί της νύχτας» από τη Νίκαια που «μπήκε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων και εκεί θα μείνει για πάντα
Θέμης Αδαμαντίδης