Lifestyle

Ερωτευμένη ξανά η Μυρτώ Αλικάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή της Μυρτούς Αλικάκη.

Ο άνδρας στο πρώτο του οποίου έχει βρει ξανά τον έρωτα η Μυρτώ Αλικάκη είναι ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Νικόλας Κωστής.

Το νέο ειδύλλιο αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Νικόλας Κωστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν έρθει αρκετά κοντά και έκαναν μαζί διακοπές. Μαζί τους, στη Νάξο βρέθηκε και ο ένας από τους δυο γιους που έχει αποκτήσει η ηθοποιός από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο Νικόλας Κωστής είναι σκηνοθέτης που κάνει ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικό του Project στην έκθεση “One Minute Athens” των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη και η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Η αξιοπρέπεια και η ανεξαρτησία μου δεν εξαγοράζονται ούτε χαρίζονται
«Δεν ζήτησα ποτέ τη στήριξη κανενός και είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να αφήνεται να εννοηθεί ότι με στηρίζει οικονομικά κάποιος κάθε μήνα» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου
Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας
Σάκης Τανιμανίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα – «Τα πρώτα που είμαστε χώρια»
«Όπως ήμουν αρκετά τυχερός να έχω 11 χρόνια δίπλα σου, έτσι ξέρω πως μας περιμένουν ακόμα πολλά γενέθλια να γιορτάσουμε μαζί, αγάπη μου», έγραψε ο παρουσιαστής
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα 7