Δευτέρα, 22 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρρικα Πρεζεράκου για τον Ανδρέα Τσουκαλά: Καλό σου ταξίδι, μεγάλε μου αδερφέ

Έρρικα Πρεζεράκου για τον Ανδρέα Τσουκαλά: Καλό σου ταξίδι, μεγάλε μου αδερφέ

Συγκλονισμένη η γνωστή αθλήρια, Έρρικα Πρεζεράκου, αποχαιρέτησε τον «μεγάλο της αδερφό», Ανδρέα Τσουκαλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Η Έρρικα Πρεζεράκου γνωριζόταν προσωπικά με τον Ανδρέα Τσουκαλά, και στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί και για ένα βίντεο κλιπ.

«Ήμουν μαθήτρια ακόμα στο σχολείο όταν σε πρωτογνώρισα. Ησουν ζεστός απλός εγκάρδιος όταν με υποδέχτηκες στο χώρο που θα γυρίζαμε το βίντεο κλιπ σου. Ο σκηνοθέτης του κλιπ είπε ‘Έρρικα θα είσαι ζευγάρι με αυτό το ξανθό αγόρι και θα χρειαστεί να αγκαλιαστείτε και να φιληθείτε’.

Έτσι ήταν το σενάριο. Του είπα ‘ξέρετε η γονείς μου δεν ξέρουν πολλά για την συμμετοχή μου εδώ… αν με δουν να φιλιέμαι θα στεναχωρηθούν πολύ. Μήπως να κάνω κινήσεις χορού αντί αυτού;’», αναφέρει η Έρρικα Πρεζεράκου στην ανάρτησή της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ Αντρέα με πόση τρυφερότητα κατανόησες την έγνοια μου και άλλαξες το σενάριο για να είμαι καλά. ‘Είμαι και εγώ Μπαμπάς’, μου είπες, ‘και καταλαβαίνω’.

Ο ορισμός της ενσυναίσθησης και της ταπεινότητας από έναν καλλιτέχνη… όταν θα μπορούσες απλά να πεις «δεν με νοιάζει δικό μου τραγούδι και κλιπ είναι εγώ αυτό θέλω». Ήταν τόσο ωραία η ημέρα του γυρίσματος μας που μου ζήτησες να συμμετέχω σε ένα ακόμα κλιπ και δέχτηκα με τόση Χαρά.

Στο δίσκο σου που μου αφιέρωσες μου υπέγραψες ‘ο μεγάλος σου αδελφός’», αναφέρει μεταξύ άλλων η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτησή της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις