Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Τι έδειξαν οι μεγαλύτεροι οίκοι για τη μόδα;

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Τι έδειξαν οι μεγαλύτεροι οίκοι για τη μόδα;

Η περίοδος των εβδομάδων μόδας στις μητροπόλεις του κόσμου έφτασε στο τέλος της και μαζί της ολοκληρώθηκαν και τα shows που καθορίζουν το στιλ της επόμενης καλοκαιρινής σεζόν.

Η περίοδος των εβδομάδων μόδας στις μητροπόλεις του κόσμου έφτασε στο τέλος της και μαζί της ολοκληρώθηκαν   και τα shows που καθορίζουν το στιλ της επόμενης καλοκαιρινής σεζόν.

Στην πόλη του φωτός λοιπόν, το Παρίσι, οι οίκοι παρουσίασαν τα fashion trends για την επόμενη σεζόν και εμείς με τη σειρά μας σου παρουσιάζουμε τις προτάσεις των κορυφαίων σχεδιαστών για να πάρεις μια γεύση για το τι πρόκειται να φορεθεί την επόμενη άνοιξη και καλοκαίρι!

LOUIS VUITTON

Ο Marc Jacobs μετά από 16 χρόνια στη θέση του καλλιτεχνικόύ διευθυντή της Louis Vuitton αποχαιρέτησε τον οίκο με ένα show σε σχεδόν πένθιμο ύφος με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί. Μαύρα φτερά, χάντρες και κρύσταλλα διακοσμούσαν τα φορέματα, τις φούστες και τα cropped jackets που ήταν συνδυασμένα με jeans.

MIU MIU

Για την άνοιξη του 2014 η Miuccia Prada δημιούργησε μια σχεδόν girlie συλλογή με 70s αναφορές. Παλτό σε παστέλ αποχρώσεις με κοριτσίστικα prints, βινύλ φούστες συνδυασμένες με ψηλές μπότες ή κάλτσες με mary janes και πολυτελείς λεπτομέρειες από χάντρες και κρύσταλλα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε