Δευτέρα, 3 Ιουν.
25oC Αθήνα

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα;

Τι κέφια έχουν οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα και πως θα επηρεάσουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου;

Τι κέφια έχουν οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα και πως θα επηρεάσουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου;

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα λάβουν χώρα πολλά πλανητικά γεγονότα που θα σε κάνουν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Δία την Τρίτη, οι θετικές όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ερμή και τον Κρόνο τις επόμενες ημέρες, καθώς και ο Ήλιος που περνάει στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, θα σου χαρίσουν περισσότερη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα. Μια σειρά από μικρές αλλαγές που αναμένεται να συμβούν γύρω σου, μπορεί να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις για εσένα, αρκεί βέβαια να παραμείνεις σε επαφή με τα γεγονότα και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Καλές προοπτικές ανοίγονται μεσοβδόμαδα και στον οικονομικό τομέα, τόσο καλές που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα…

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να έρθεις ακόμα πιο κοντά του και με αγάπη του θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα όσα σε αγχώνουν. Όσο για τους singles, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση όπως την ονειρευόσασταν. Κάντε κάτι δραστικό, όσο κι αν η διάθεση σας δεν είναι ανάλογη.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Φρόντισε να είσαι υπομονετική με τους συνεργάτες σου και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά, στις μεταξύ σας κόντρες και διαφωνίες. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές και κινήσου με προσοχή, για να μην έχεις προβλήματα. Μελέτησε με προσοχή τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε αγορές και επενδύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και με την ιδιωτική σου ζωή θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω και να επηρεάζει αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επαφή σου με συγγενικά άτομα, όμως με λίγη διπλωματία και συγκαταβατικότητα, είναι στο χέρι σου να εξελιχθούν ευνοϊκότερα τα πράγματα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να θέσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις πάνω σε καινούργιες βάσεις και να τις βελτιώσεις σημαντικά. Ίσως μάλιστα από την Παρασκευή και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Τοξότη, να δεχτείς και μία ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία. Θα είναι προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που ήταν για καιρό σε στασιμότητα στη σχέση σου. Φρόντισε να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις στον σύντροφό σου, χωρίς αναστολές και φοβίες, και τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά. Οι singles του ζωδίου αποφύγετε την εμπλοκή σε εφήμερες σχέσεις, γιατί είναι πιθανό να πληγωθείτε. Προτιμήστε να μείνετε λίγο μόνες.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες στην εργασία σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Απόφυγε τις κινήσεις που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου και μείνε πιστή στο δικό σου πρόγραμμα και στις δικές σου υποχρεώσεις, χωρίς να τους ανακατεύεις. Οικονομικές υποθέσεις που σε πίεζαν, θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους. Ανάδειξε τις ικανότητές σου με μεγαλύτερη τόλμη και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα ξεκινά μια θετική περίοδος για εσένα με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, και να σε ευνοεί σημαντικά. Αισιοδοξία, χαρά, έρωτες, ταξιδάκια αναψυχής, χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις και προβληματισμούς για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, θα πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητά σου. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα με εξυπνάδα, αποκτάς τόλμη και εκπέμπεις μοναδική γοητεία, με επακόλουθο να μπορείς να υλοποιείς άμεσα ό,τι κατεβάζει το απαιτητικό μυαλό σου. Πρόσεξε μόνο να ξεκαθαρίσεις εγκαίρως τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις, γιατί καμιά φορά η έλλειψη συνεννόησης φέρνει φουρτούνες και απροσδόκητες ανακατατάξεις. Γενικώς, διατήρησε την ψυχραιμία σου και μάθε να ευγνωμονείς τη ζωή για όλα τα καλά που θα σε επισκεφτούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να καταστρώσετε μαζί τα μελλοντικά σας σχέδια, σε πιο γερές και ρεαλιστικές βάσεις. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οι singles του ζωδίου, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας πίεζαν στα αισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα της ερωτικής σας ζωής, μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να είσαι προσεκτική στην εργασία σου. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να σε εκθέσουν στους ανωτέρους σου και πρόσεξε λίγο παραπάνω τις κινήσεις και τα λόγια σου για να μην πληγώσεις κάποιους από τους συναδέλφους σου άθελά σου. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και κινήσου με σύνεση και προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε