Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Εβελίνα Παπούλια: Ευχάριστη ανάμνηση οι πρόβες στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Εβελίνα Παπούλια: Ευχάριστη ανάμνηση οι πρόβες στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα
Φωτογραφία NDPPHOTO

Ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου στους Δύο Ξένους είναι σημείο αναφοράς για την Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός δεν ενοχλείται όταν της μιλάνε, τόσα χρόνια μετά, για τη «Μαρίνα Κουντουράτου», το ρόλο που υποδύθηκε στη θρυλική σειρά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η Εβελίνα Παπούλια γύρισε το χρόνο πίσω, θυμήθηκε τις πρόβες στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου, μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα πριν ξεκινήσουν γυρίσματα, ενώ αναφέρθηκε και στον Αίαντα Μανθόπουλο, με τον οποίο επίσης συνεργάστηκαν στους Δυο Ξένους.

«Δεν θα δεχόμουν ποτέ ένας ρόλος να καθορίσει το παίξιμο μου σε όλη μου την καριέρα και να μου ζητείται πάντα να παίζω παρόμοιους ρόλους. Άρα, μετά από την μεγάλη επιτυχία στους Δύο Ξένους έπρεπε να πάω σε κόντρα ρόλους από αυτούς που με είχε γνωρίσει το κοινό», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Σε ενοχλεί ακόμα να σου λένε για τη Μαρίνα Κουντουράτου;

Καθόλου. Τιμή μου. Πάει να πει πως για κάποιον λόγο ήμουν μια πολύ καλή συντροφιά για αυτούς τους ανθρώπους εκείνη την περίοδο και μέσα από αυτή τη συντροφιά με αγάπησαν.

Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος, ο δεύτερος παρτενέρ σου στους Δύο Ξένους.

Αυτές οι καταστάσεις είναι δυσάρεστες. Είναι μεγάλη στεναχώρια να ξέρεις πως δεν θα ξανασυναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνδεθεί και έχεις συνεργαστεί.

Κλείνοντας τα μάτια, ποια είναι η πρώτη ευχάριστη ανάμνηση που ανακαλείς από την εποχή των Δύο Ξένων;

Οι πρόβες μας στο σπίτι του Νίκου (σ.σ. Σεργιανόπουλου) με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Ρήγα) πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ήταν η στιγμή που συνδεθήκαμε και αγαπηθήκαμε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις