Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εύα Καϊλη: Ποια είναι η υποστηρικτική αδελφή της, Μανταλένα Καϊλή

Εύα Καϊλη: Ποια είναι η υποστηρικτική αδελφή της, Μανταλένα Καϊλή

Στη φυλακή βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Εύα Καϊλή, μετά τις κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση Qatar-Gate. Έτσι, τα βλέμματα όλων, όπως είναι φυσικό, στρέφονται γύρω από την οικογένεια της 44χρονης Ευρωβουλευτή και ιδιαίτερα γύρω από την αγαπημένη της αδερφή.

Μεταξύ των προσώπων που αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση διαφθοράς της Εύας Καϊλή, φαίνεται πως είναι και η αδελφή της, Μανταλένα Καϊλή. Ένα από τα πιο δυνατά στηρίγματα στη ζωή της Εύας, μαζί τον πατέρα της, Αλέξανδρο και τη μητέρα της, Μαρία.

Η δήλωση της Μανταλένας Καϊλή στο T-Live

Η Μανταλένα Καϊλή δήλωσε στην εκπομπή T-Live για την υπόθεση της αδερφής της πως: «Όλοι είμαστε σε αναμονή και θα υπάρχει λογικά ένα δελτίο τύπου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη διακριτικότητά σας. Ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε λίγο υπομονή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση».

Το απόγευμα της Δευτέρας 12/12, με μία ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Μανταλένα Καϊλή, επεσήμανε πως η οικογένειά της ζει μία πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση.

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται.

Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Γνωρίζοντας καλύτερα την Μανταλένα Καϊλή

Η Μανταλένα Καϊλή είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εξειδίκευση στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και το Δίκαιο Ναυτιλίας, από το City Law School, University of London, UK.

Η βασική πρωτοβουλία της είναι η σύσταση του Ευρωπαϊκού Νομικού Παρατηρητηρίου για τις Νέες Τεχνολογίες (European Law Observatory on New Technologies-ELONTech), για τους νομικούς και τεχνολόγους επιστήμονες και ερευνητές, με στόχο την παρακολούθηση και επικοινωνία των ευρωπαϊκών νομοθετικών εξελίξεων για τις νέες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Δικαιοσύνης.

Η Μανταλένα Καϊλή είναι σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής και νομοθεσίας.

Στις 30 Ιουνίου του 2016, η Μανταλένα Καϊλή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Στέργιο Σουγιουτζόγλου. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν, οι Αλέξανδρος Κυρτσής, Γιώργος Σπηλιόπουλος και Νταίζη Καΐρη

Η στήριξη στους προεκλογικούς αγώνες της Εύας Καϊλή

Η Μανταλένα Καϊλή στήριζε την αδερφή της μέσα από τα social media και στους προεκλογικούς της αγώνες, αναρτώντας φωτογραφίες από ομιλίες της και προτρέποντας τον κόσμο να στηρίξει με την ψήφο του την αδελφή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις