Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ευγενία Μανωλίδου: Η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για τις φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή

Ευγενία Μανωλίδου: Η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για τις φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή

Η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» συνάντησε την Ευγενία Μανωλίδου σε εγκαίνια έκθεσης, με τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, αλλά και για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Δεν βλέπω τηλεόραση καθόλου πια γιατί δεν έχω τον χρόνο. Είμαι από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στη σχολή και το βράδυ στην οικογένειά μου, καθώς και σε υποχρεώσεις σαν κι αυτές που έχουμε εδώ σήμερα» ανέφερε η Ευγενία Μανωλίδου.

Θα επέστρεφε με μία εκπομπή που να έχει ιστορικό περιεχόμενο; «Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που ασχολούνται με την ιστορία και εμένα η τηλεόραση δεν με χρειάζεται» απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου στη συνέχεια.

Όσον αφορά στις φήμες για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της, η ίδια σημείωσε πως «ασχολούμαι με τα γεγονότα και όχι με τις φήμες. Δεν με στενοχωρούν τα δημοσιεύματα» ενώ για τα τελευταία δημοσιεύματα που απάντησε τόσο η ίδια, όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θέλησε να απαντήσει. «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις