Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τριαντάφυλλος: Μαίνεται η κόντρα τους! Η νέα αιχμηρή ανάρτησή της

Η συνεργασία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και του Τριαντάφυλλου στο Just the 2 of us κάθε άλλο παρά αίσιο τέλος δεν είχε!

Μετά την αποχώρησή τους από το δεύτερο Live του μουσικού show ξεκίνησε μία διαμάχη ανάμεσά τους, με τις σπόντες και τις κατηγορίες του ενός προς το πρόσωπο του άλλου να δίνουν και να παίρνουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι θα προτιμούσε να έχει για coach της τον Χρήστο Χολίδη, καθώς δεν ταίριαζαν οι χημείες τους με τον Τριαντάφυλλο. 

Δες στο TLIFE την ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Τον πρώτο καιρό στην Αθήνα δεχόμουν επίθεση, μου έγραφαν «θα σου ξυρίσω τα μαλλιά»
«Είχαν φτάσει σε σημείο να μου έχουν χακάρει όλα τα αρχεία από το κινητό, να με παίρνουν τηλέφωνο από απόκρυψη, να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού είμαι» αποκαλύπτει η Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη
Η Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη 1