Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Φ. Αλφόνσο: Αθωώθηκε από τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών

Ο Έλληνας τραγουδιστής που συγκλόνισε την εγχώρια showbiz αφέθηκε ελεύθερος και εξηγεί πως τον έμπλεξαν με την υπόθεση.

Μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η σύλληψη του τραγουδιστή Φράνκο Αλφόνσο, με δυο κιλά κοκαϊνης στο αεροδρόμιο της Αρούμπα. Ο μουσικός, που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες της δεκαετίας του 80, ύστερα από αρκετές μέρες φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αδυνατισμένος και φανερά ταλαιπωρημένος, ο Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής βρέθηκε και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Η μητέρα του και η αδελφή του Όμηρου Ευστρατιάδη, Αλίκη πήγαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν.

Σύμφωνα με δημισίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Καραϊβική για διακοπές με έναν φίλο του. Στην επιστροφή τους, στο αεροδρόμιο της Αρούμπα ο φίλος του Φράνκο τον παρακάλεσε να μεταφέρει μια από τις βαλίτσες του, με την διακαιολογία ότι οι αποσκευές του ήταν υπέρβαρες. Ο τραγουδιστής δέχτηκε να τον εξυπηρετήσει, χωρίς την παραμικρή υποψία. Μάλιστα, στην βαλίτσα που του έδωσε υπήρχε το όνομα του καλλιτέχνη.

Όμως, ο εξονυχιστικός έλεγχος που τους έγινε στο αεροδρόμιο, αποκάλυψε την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που υπήρχε στις αποσκευές του. Ο Φράνκο Αλόνσο από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως είναι αθώος, όμως δεν υπήρχαν στοιχεία για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε