Lifestyle

Φ. Σκορδά: Βόλτα με τον γιο της στη Γλυφάδα!

Με τον 2,5 ετών γιο της Γιάννη, τον σύζυγό της και τον πεθερό της, έκανε βόλτα η παρουσιάστρια στο στέκι της στη Γλυφάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον 2,5 ετών γιο της Γιάννη, τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και τον πεθερό της, έκανε βόλτα η Φαίη Σκορδά στο στέκι της στη Γλυφάδα και στην πλατεία Εσπερίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στην παρέα τους ήταν και ο καλός φίλος – βουλευτής του Γιώργου Λιάγκα, Βασίλης Κικίλιας με τον οποίο ο παρουσιαστής κάνει τα χειμερινά του μπάνια. Η Φαίη φορούσε τζιν, άσπρο tshirt, παπούτσια clogs και κολλεγιακό τζάκετ, ενώ έλιωνε από ευτυχία έχοντας στο πλευρό της τους άντρες της ζωής της.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
14