Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φάνης Μουρατίδης : «Φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ»

Φάνης Μουρατίδης : «Φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ»
Φωτογραφία NDP

«Μεγάλωσα και, όταν μπήκα στην τηλεόραση, μάλλον τότε ήμουν έτοιμος. Έτσι ένιωθα», είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Στο Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! έδωσε συνέντευξη ο Φάνης Μουρατίδης μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Εβελίνα Παπούλια. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα του και στους ανθρώπους που υπήρξαν καθοριστικοί στην καλλιτεχνική του πορεία.

Σε ερώτηση του Γιώργου Πράσινου σχετικά με τον λόγο που καθυστέρησε να κάνει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, ο Φάνης Μουρατίδης απάντησε με ειλικρίνεια:

«Τελείωσα τη Δραματική του ΚΘΒΕ και έμεινα στη Θεσσαλονίκη για άλλα έξι – επτά χρόνια. Μάλλον φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Μεγάλωσα και, όταν μπήκα στην τηλεόραση, μάλλον τότε ήμουν έτοιμος. Έτσι ένιωθα. Ξέρεις, ο χρόνος είναι υποκειμενική ιστορία, ο καθένας θέλει άλλους χρόνους».

«Εγώ ήθελα τον χρόνο μου. Τότε έκανα ένα γκεστ στη σειρά της ΕΡΤ, ‘’Η σιωπή των αγγέλων’’ σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Χριστοφή αλλά το πρώτο μου σίριαλ, όπου συμμετείχα σε όλα τα επεισόδια, ήταν το ‘’Έτσι ξαφνικά’’ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου», συνέχισε ο αγαπητός ηθοποιός.

«Πριν καν μπω στη σχολή συνάντησα τον Νίκο Καββαδά, που με επηρέασε σε ότι έχει να κάνει με το θέατρο. Στα όνειρα μου ήταν να βγάλω τη σχολή. Από τους πρώτους που με καθόρισαν ήταν ο λογοτέχνης και διευθυντής του ΚΘΒΕ τότε Νίκος Μπακόλας. Αργότερα συνάντησα τον Ανδρέα Βουτσινά, τον Βασίλη Παπαβασιλείου, τον Κώστα Τσιάνο, τον παραγωγό Γιώργο Λεμπέση και εντάχθηκα στο θέατρο Αμόρε. Τους οφείλω πολλά, όπως και στους καθηγητές μου στη σχολή και τον διευθυντή μου, Δημήτρη Βάγια. Σε αυτά θα προσθέσω την εμπειρία μου από τους Πέρσες στο Εθνικό με τον Λευτέρη Βογιατζή, τη συνεργασία μου με την Ελένη Ράντου, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Γιάννη Κακλέα», είπε ο Φάνης Μουρατίδης απαντώντας σε ερώτηση για τα πρόσωπα που καθόρισαν τον ίδιο ως καλλιτέχνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις