Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Φάνης Μουρατίδης: Ο πατέρας μου είχε συλλάβει ένα πρωτοπαλίκαρο και του είπε «τον γιο σου θα τον φτιάξω όταν βγω»

Φάνης Μουρατίδης: Ο πατέρας μου είχε συλλάβει ένα πρωτοπαλίκαρο και του είπε «τον γιο σου θα τον φτιάξω όταν βγω»
NDP PHOTO

«Έφευγε κάθε φορά και δεν ήξερες αν θα γυρίσει γιατί πήγαινε να πιάσει τον ληστή, τον δολοφόνο» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης για τον πατέρα του που ήταν χωροφύλακας…

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12/23) ο Φάνης Μουρατίδης θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον πατέρα του που δε φεύγει από τη μνήμη του.

«Έφευγε κάθε φορά και δεν ήξερες αν θα γυρίσει γιατί πήγαινε να πιάσει τον ληστή, τον δολοφόνο. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Ανησυχήσαμε πάρα πολλές φορές. Πήγαινε να πιάσει τον ληστή. Άντε πήγαινες. Ήξερα ότι θα γυρίσεις; Εγώ ήμουν το παιδί του. Έχει πιάσει άνθρωπο στον Μαρμαρά Χαλκιδικής και δεν πήγαινε κανείς γιατί τον ήξεραν ότι είναι πρωτοπαλίκαρο» περιέγραψε ο Φάνης Μουρατίδης.

«Πήγε ο πατέρας μου να τον συλλάβει και εγώ έκλαιγα γιατί ήξερα ότι μπορεί να μην γυρίσει. Αφού δεν πήγαιναν οι άλλοι γιατί ήξεραν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Του λέω του μπαμπά μου είσαι εντάξει; Και λέει αυτός: Γιος σου είναι; Θα τον φτιάξω αν βγω. Ήμουν 10 χρονών. Άρα, τι; Είναι εύκολο;» συνέχισε ο Φάνης Μουρατίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις