Σάββατο, 20 Απρ.
16oC Αθήνα

Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο της αδερφής του από μηνιγγίτιδα.

«Πέθανε περίπου 2 ετών, ήμουν λίγο μεγαλύτερος και έμεινα μόνος μου τελείως και αυτό το αίσθημα της μοναξιάς με βοήθησε να ορίσω λίγο στο κεφάλι μου ότι έτσι είναι ο θάνατος», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Και συνέχισε: «Για τον παιδικό μου κόσμο αυτό έχει έναν πολλαπλασιαστή τρελό. Έτσι έκανα φίλους. Στη Δ’ δημοτικού έβγαινα στον δρόμο και όποιον έβλεπα μπροστά μου τον σταματούσα και του έλεγα “θέλεις να γίνουμε φίλοι;”».

Με αφορμή τη σειρά «Μaestro» που θίγει το θέμα της ομοφυλοφιλίας, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον νόμο που πρόσφατα ψηφίστηκε και αναγνωρίζει τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Η χώρα μου δείχνει ότι έχει μια άλλου τύπου ευαισθησία σε θέματα που άλλες χώρες αυτή τη στιγμή, πολύ συζητάνε και λίγα κάνουν», είπε ο δημοφικής ηθοποιός

  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μία ιστορία από τα παιδικά του χρόνια μιλώντας για έναν γείτονά του που εκδιώχθηκε από την πολυκατοικία, επειδή κάποιος ισχυρίστηκε ότι τον είδε να φιλάει έναν άνδρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις