Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φιλ Κόλινς: Τελευταία συναυλία για τους Genesis – Αποχαιρέτησε καθιστός το κοινό και αποθεώθηκε

Φιλ Κόλινς: Τελευταία συναυλία για τους Genesis – Αποχαιρέτησε καθιστός το κοινό και αποθεώθηκε
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποχαιρέτησε για πάντα το κοινό του ο θρυλικός τραγουδιστής, Φιλ Κόλινς, στη συναυλία των Genesis στην κατάμεστη «Ο2 Αrena».

Ο 71χρονος τραγουδιστής, Φιλ Κόλινς των Genesis, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην πλάτη και στον αυχένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει προβλήματα με τους σπονδύλους που τον αναγκάζουν να κινείται με δυσκολία.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Genesis ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί πλέον να περπατά με μπαστούνι και είναι αναγκασμένος να κάθεται.

Μάλιστα, ο ίδιος τραγούδησε καθιστός σε μια καρέκλα και καταχειροκροτήθηκε. «Καλησπέρα Λονδίνο! Έχει περάσει πολύς καιρός που περιμέναμε να το πούμε αυτό», είπε κατά την έναρξη του σόου.

 

Η συναυλία είχε ακυρωθεί με την επέλαση του κορονοϊού, ενώ οι Genesis είχαν να τραγουδήσουν μπροστά σε κοινό και οι 3 μαζί εδώ και 14 χρόνια.

Ο Φιλ Κόλινς πρόσθεσε με χιούμορ κατά τη διάρκεια της συναυλίας: «Μετά το αποψινό, θα πρέπει όλοι να βρούμε πραγματικές δουλειές».

Παλαιότερα, είχε αποκαλύψει πως δεν τραγουδά στο σπίτι του, ωστόσο με ανακούφιση διαπίστωσε πως το να είναι καθιστός σε καρέκλα δεν επηρεάζει την ικανότητά του στο τραγούδι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις