Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φιλαράκια: Ανάρτηση της Άνιστον κι ένα αποκαλυπτικό βίντεο «μαρτυρούν» τον αληθινό έρωτα «Ρέιτσελ» και «Ρος»

Φιλαράκια
Φωτογραφία από: YouTube

Το πολυαναμενόμενο reunion των Friends έχει πια προβληθεί και το ότι τα έξι θρυλικά Φιλαράκια βρέθηκαν ξανά μαζί τόσα χρόνια μετά, ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθούν μια σειρά από πράγματα που μέχρι τώρα δεν ξέραμε.

Το πιο… καυτό από όσα βγήκαν στο «φως», είναι αναμφισβήτητα η κοινή παραδοχή της Τζένιφερ Άνιστον και του Ντέιβιντ Σουίμερ πως στην πραγματική τους ζωή δεν ήταν μόνο… Φιλαράκια, καθώς όπως και οι χαρακτήρες που υποδύονταν, η Ρέιτσελ και ο Ρος, έτσι και οι ίδιοι κάποια στιγμή ανέπτυξαν αισθήματα ο ένας για την άλλη!

click4more: Friends The Reunion: Τα «Φιλαράκια» έρχονται στο STAR

Πιο συγκεκριμένα, στο reunion είπαν πως υπήρξαν στιγμές που τα αισθήματά τους «φούντωσαν», αλλά πάντα κάποιος από τους δύο ήταν σε άλλη σχέση κι έτσι το ειδύλλιο δεν συνέβη ποτέ, με την Τζένιφερ Άνιστον μάλιστα να αποκαλύπτει πως είπε στον συμπρωταγωνιστή της ότι δεν μπορεί να φανταστεί πως το πρώτο τους φιλί θα ήταν σε… τηλεοπτική μετάδοση, όπως και τελικά έγινε.

Τα… φρέσκα κουλούρια, όμως, έχουν να κάνουν με μια νέα ανάρτηση της Άνιστον, η οποία «σήκωσε» στο προφίλ της στο Twitter μια εικόνα από την στιγμή της… αποκάλυψης του κρυφού -μέχρι πρότινος- έρωτα, βάζοντας κι ένα πονηρό emoji.

Δείτε την

https://twitter.com/JenniferAnnistn/status/1398437649506082819?s=20

Την ίδια ώρα, έρχεται στο «φως» κι ένα βίντεο που δεν ήξεραν πολλοί και… λέει πολλά: Είναι η στιγμή που ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» καταλήγουν τελικά μαζί, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, με τους χαρακτήρες να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται για τις… ανάγκες του ρόλου.

Ποιο είναι όμως το ενδιαφέρον; Ότι ο σκηνοθέτης ακούγεται κάποια στιγμή να φωνάζει «cut» για να ολοκληρωθεί η σκηνή, αλλά οι δύο πρωταγωνιστές συνεχίζουν να αγκαλιάζονται σε μια έντονη στιγμή…

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F.R.I.E.N.D.S MEMES & CLIPS (@justfriendsmemes)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις