Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φιλαρέτη Κομνηνού για το εγγονάκι της: Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας

Φιλαρέτη Κομνηνού για το εγγονάκι της: Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας

Αντίστροφα για τη στιγμή που θα γίνει γιαγιά «μετρά» η Φιλαρέτη Κομνηνού και δεν κρύβει ότι ήθελε ένα εγγονάκι και πως έχει… τρακ!

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν καλεσμένη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό και δεν έκρυψε ότι περιμένει πως και πως να έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη.

«Η Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν το εφηβικό μου crash», αποκάλυψε ο παρουσιαστής και η ηθοποιός αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί. «Ήταν μία εποχή έντονη. Δεν υπήρχαν τόσο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που να με φέρουν σε δύσκολη θέση.

Οι κοπέλες καμιά φορά γίνονται επίμονες, τα αγόρια είναι πιο διακριτικά. Μια φορά, μια κοπέλα μού πούλησε παραμύθι ότι θα κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και ότι ήθελε να με συναντήσει την παραμονή της επέμβασης. Τη συνάντησα και τελικά ήταν έναν κόλπο, αποδείχθηκε ότι ήταν stalker», δήλωσε η ηθοποιός.

Η Δανάη Μιχαλάκη θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και η Φιλαρέτη Κομνηνού το περιμένει πως και πως.

«Ήθελα να γίνω γιαγιά. Επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ. Περιμένω τη στιγμή που θα το πάρω στην αγκαλιά μου. Περιμένω να δω το παιδί του παιδιού μου. Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας», εξομολογήθηκε συγκινημένη η γνωστή ηθοποιός.

Τη Φιλαρέτη Κομνηνού περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την μητέρα του και αποκάλυψε πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

«1: Έχει γεννηθεί στη Καλλίφυτο Δράμας και όλοι μας οι συγγενείς είναι από τον Πόντο

2: Έδωσε κρυφά εξετάσεις από τους γονείς της στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου και γι’ αυτό χρησιμοποίησε ψευδώνυμο

3: Όταν κατέβηκα Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, το βράδυ κάναμε βόλτες με το αυτοκίνητο. Έτσι έμαθα την Αθήνα με τη μητέρα μου

4: Κάνουμε πολλά ταξίδια μαζί. Το Βερολίνο είναι το αγαπημένο μας μέρος.

5. Έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Τένεσι Ουίλιαμς. Θυμάμαι να ερμηνεύει ηρωίδες του σε παραστάσεις και να γίνεται κάτι μαγικό», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Όντως οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Ήθελαν να κάνω πανεπιστημιακή καριέρα και είχαν άλλες φιλοδοξίες για εμένα. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου και ήρθε στη σχολή μου είπε “εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;”. Πικράθηκε και έβαλα στόχο να του αποδείξω ότι αυτή η δουλειά δεν έχει σχέση με αυτό που η γενιά του φανταζόταν», εξομολογήθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και την αντίδραση των γονιών της.

«Στο Βερολίνο έχουμε πάει 5-6 φορές. Τελευταία φορά πήγαμε πριν δύο χρόνια για τρεις μέρες. Είναι πολύ ωραίο να περνάς χρόνο με τον γιο σου. Το θεωρώ υγιές», πρόσθεσε μιλώντας για τα ταξίδια με τον γιο της.

 

Τρία πράγματα που δεν ήξερε για τον γιο της

Επίσης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε για πρώτη φορά στην κάμερα πράγματα που η ηθοποιός δεν ήξερε για εκείνον:

«1: Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε μέσα μου βλέποντάς την να ερμηνεύει ηρωίδες του Τενεσί Ουίλιαμς.

2: Όταν ήμουν μικρός στην Καλαμαριά είχα αποφασίσει να φύγω από το σπίτι. Είχα μαζέψει τα πράγματά μου και είχα αφήσει ένα σημείωμα ότι φεύγω για πάντα. Αφού είχα κάνει 1 χλμ επέστρεψα σπίτι γιατί κατάλαβα ότι ήταν λάθος απόφαση.

3: Γύρω στα 16-17 είχα πάει κρυφά σε μία συναυλία πανκ στο ΑΠΘ. Ήταν από τις πρώτες μουσικές «αλητείες» που έκανα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις