Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Τα τίποτα, τα σκουπίδια, τα πετάμε»

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Τα τίποτα, τα σκουπίδια, τα πετάμε»

«Στην αρχή είχα εκνευρισμό. Τώρα έχω αδιαφορία για τα όσα λέει ο Γιάννης Βαρδής», δήλωσε η Φιλοθέη Μωβ, η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή.

«Έχω πίκρα που υπέγραψα για το γάμο του πατέρα μου όταν ήταν άρρωστος» ανέφερε πριν από μερικές μέρες ο Γιάννης Βαρδής, με τη Φιλοθέη Μωβ να του απαντάει «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός» και τον ίδιο να επανέρχεται λέγοντας πως ο γαμπρός, δηλαδή ο Αντώνης Βαρδής, δεν γνώριζε τίποτα.

Η χήρα που μεγάλου μουσικοσυνθέτη, απάντησε ξανά στον Γιάννη Βαρδή. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού».

Και συνέχισε: «Έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή και λέω ”όχι!”. Αδιαφορία! Τα τίποτα, τα σκουπίδια, τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε!».

Η Φιλοθέη Μωβ μίλησε και για τον Αντώνη Βαρδή: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα».

Συνέχισε συγκινημένη: «Ο Αντώνης ήταν πολύ φρέσκος άνθρωπος. Δεν έλεγε ρητά που λέει ο λαός. Στις 40 μέρες που έφυγε ο Αντώνης, ξεκίνησε εδώ στο Μοναστηράκι, η κουζίνα (σ.σ. αναφέρεται στην κοινωνική κουζίνα “Μοναστηράκι”). Τον καιρό της κρίσης (όσο ζούσε ο Αντώνης Βαρδής) βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας».

  

Όσα για τα στηρίγματα που έχει στη ζωή της: «Σίγουρα είναι η κόρη μου, νούμερο ένα. Είναι η μητέρα μου, ο σύντροφος μου και οι σαράντα άνθρωποι που είναι εδώ (αναφερόμενη στη κοινωνική κουζίνα) που είναι η οικογένεια μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις