Lifestyle

Φωτιές: Στέλιος Ρόκκος – Μελίνα Ασλανίδου τραγουδούν για τους πυρόπληκτους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναυλία δίνουν οι Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανίδου για να στηρίξουν τους πυροπαθείς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι την επόμενη Τετάρτη (18.08.2021).

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, μεγάλο μέρος από τα έσοδα της συναυλίας που θα δώσουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου προορίζονται για τους πυρόπληκτους.

Η μεγάλη συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου στο λιμάνι Μεσολογγίου με φορέα διοργάνωσης τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Ι.Π. Μεσολογγίου.

«Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους θαυμαστές τους απ’ όλο τον νομό να τους απολαύσουν.

Κρίθηκε σκόπιμο η πόλη μας να ακουστεί φέτος δυνατά και σε επίπεδο μεγάλων διοργανώσεων κάτι που αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Επιπρόσθετα με απόφαση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ισχύει μειωμένο εισιτήριο τόσο για την προπώληση – στα 12 ευρώ – όσο και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας (15 ευρώ)», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η προπώληση συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικά σημεία πώλησης.

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια σε:
• Δημοτική Πινακοθήκη Ι.Π. Μεσολογγίου (κεντρική πλατεία)
• Πνευματικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου
• Καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
• Μέσω της Ticket Services στο
https://www.ticketservices.gr/event/rokkos-aslanidou-mesologgi/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 8
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 7