Lifestyle

Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Στην τελική ευθεία για τη γέννηση του μωρού τους!

Οι τελευταίες βόλτες πριν τον ερχομό του μωρού...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού φαίνεται πως μετρούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα. Το γνωστός ζευγάρι σε ένα μήνα περίπου θα υποδεχτεί το νέος μέλος της οικογένειας του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

 

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” απαθανάτισε το ζευγάρι σε βόλτα του στα βόρεια προάστια, όπου πήγε για φαγητό σε γνωστή Ψαροταβέρνα της περιοχής.

 

Φορώντας μια μαύρη μακρυά φούστα και ένα λευκό μπλουζάκι που διέγραφε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Κατερίνα περπατούσε χαμογελαστή στο πλευρό του συντρόφου της.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα: Οι αναρτήσεις από τη Νέα Υόρκη – «Μου λείπει όταν φεύγει»
Μητέρα και κόρη, μοιράστηκαν λίγα στιγμιότυπα από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους στις ΗΠΑ, ενώ η Σοφία Καρβέλα ανέβασε στο Instagram εικόνες και βίντεο με τους γιους της στο γυμναστήριο
Άννα Βίσση-Σοφία Καρβέλα