Lifestyle

Γ. Λούκας – S. Mike: Τι δηλώνουν λίγες εβδομάδες πριν την ημιτελική αναμέτρηση;

Οι δυο τους μίλησαν για τα συναισθήματα που τους προκαλεί η Eurovision και η συμμετοχή τους σ' αυτή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώρκας Λούκας και ο Stereo Mike σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ”HELLO”, μίλησαν για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τα συναισθήματα που τους προκαλεί αυτή. Ποιοι είναι όμως, ο Λούκας και ο Stereo Mike, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα φέτος; Ο μεν πρώτος είναι ο νικητής του ”X – factor 1” και ο δεύτερος, καθηγητής στο Πανεσπιστήμιο Γουέστμινστερ του Λονδίνου, ενώ το ολοκληρωμένο του όνομα είναι Μιχάλης Έξαρχος.

Τι πιστεύει ο Λούκας για το ”Watch my dance”; ”Προφανώς ο συνδυασμός της ραπ με το ζεϊμπέκικο είναι μία μουσική καινοτομία, άρα κι ένα ρίσκο. Πολλές φορές είναι λίγο δύσκολο να δεχθεί τέτοιες καινοτομίες το αφτί.”

Η φετινή, ήταν μια χρονιά, που όλοι οι συμμετέχοντες δεν μετρούσαν πολλά χρόνια στη δισκογραφία, μ’ εξαίρεση τον Stereo Mike… Τι λέει ο Λούκας γι’ αυτό; ”Πάνω – κάτω, όλοι οι τραγουδιστές είμαστε στον ίδιο παρονομαστή. Προσπαθήσαμε! Νομίζω πως θα χαιρόμουν όποιος και να κέρδιζε εκείνη τη βραδιά.”

Ενώ ο Stereo Mike, δήλωσε – μιας και νωρίτερα συζητούσαν για την εμφάνιση της Λένας Αρώνη: ”Θέλω να επανέλθω στο θέμα που δημιουργήθηκε με την Λένα Αρώνη και την ΕΡΤ. Μην ξεχνάμε το υλικό που είχαμε. Πέρα από ό,τι έχει ειπωθεί για την βραδιά, η Λένα είναι αξιολογότατη κι υπήρχαν πολύ όμορφα μουσικά πράγματα. Ας μείνουμε στην ουσία κι όχι στο οπτικό μέρος. Ας επικεντρωθούμε εκεί!”

Τι ακριβώς, κατά την γνώμη του Λούκα, θέλει να δείξει το ταργούδι; ”Με αυτό το κομμάτι θέλαμε να δείξουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα! Πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε! Αυτό λένε οι στίχοι!”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική στιγμή που η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε το «Καμία Φορά» της Μαρινέλλας - «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο»
«Χρειάστηκα τον χρόνο μου για να αποδεχτώ το κενό που άφησες, ήθελα όμως η πρώτη φορά που θα σου μιλήσω ξανά» γράφει η Νατάσα Θεοδωρίδου για τη Μαρινέλλα
Νατάσα Θεοδωρίδου - Μαρινέλλα
Μιχάλης Μόσιος: «Ως οικογένεια αισθανόμαστε βιασμένοι» έγραψε ο γιος του – Η αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του
«Ο πατέρας μας ήταν ένας άνθρωπος υπερβολικά χαμηλών τόνων που πάνω απ’ όλα είχε αξιοπρέπεια και ουδέποτε έδινε δικαιώματα» έγραψε ο γιος του Μιχάλη Μόσιου
Ο Γιάννης Μόσιος, γιος του αείμνηστου ηθοποιού 14