Lifestyle

Γ. Μαζωνάκης: Το μεγάλο πάρτυ με τους διάσημους φίλους του στο Σύνταγμα! Φωτογραφίες

Δες πού τον συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη νέα συλλεκτική κασετίνα του για τα 20 χρόνια τραγουδιού παρουσίασε χθες βράδυ στα Public στο Σύνταγμα ο Γιώργος Μαζωνάκης, κάνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο πάρτυ για τους διάσημους φίλους του, που τον τίμησαν.

 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους celebrities που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά και απόλαυσαν τα τραγούδια του. Ανάμεσά τους ήταν η Καίτη Γαρμπή, ο Παντελής Παντελίδης, η Ελισάβετ Σπανού, ο Νικηφόρος και πολλοί άλλοι.

 

Με αφορμή την κυκλοφορία της συλλεκτικής κασετίνας “Με Λένε Γιώργο – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ”, που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της δισκογραφίας του Γιώργου Μαζωνάκη μαζί με αποκαλυπτικό DVD και δώρο σκουλαρίκι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης με το φανατικό κοινό βρέθηκε χθες στο τμήμα Μουσικής του γνωστού καταστήματος και υπέγραψε την επετειακή πολυτελή έκδοση, μιλήσε από κοντά με τον κόσμο και τραγούδησε ζωντανά με την ορχήστρα του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε νέα αγωγή σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της ζητάει 150.000 ευρώ
Η πλευρά της μάνατζερ υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη οικονομική διεκδίκηση είχε τεθεί ήδη από το 2024, όταν είχε αποσταλεί εξώδικο με αίτημα την καταβολή των αμοιβών από τις τηλεοπτικές συμφωνίες
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου
Η Πάολα αφιέρωσε το «Μέτρα» στον Γιώργο Μαζωνάκη κατά τη χθεσινή της πρεμιέρα στο Hotel Music Hall
Η τραγουδίστρια θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου της φίλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ενάμιση μήνα, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό χώρο
Πάολα-Γιώργος Μαζωνάκης