Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Ο Σταύρος Νιάρχος χέρι – χέρι με τη Ντάσα Ζούκοβα στην Μητρόπολη

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Ο Σταύρος Νιάρχος χέρι – χέρι με τη Ντάσα Ζούκοβα στην Μητρόπολη

Ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) σε μια υπέρλαμπρη τελετή στην Μητρόπολη Αθηνών. Πλήθος κόσμου βρίσκονταν περιμετρικά έξω από τον ιστορικό ναό για να δει έστω και από απόσταση την άφιξη του ζευγαριού και των λαμπερών καλεσμένων. 

Για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr, οι πρώτοι καλεσμένοι κατέφθασαν στην Μητρόπολη Αθηνών λίγα λεπτά πριν από τις 17:00. Στη λίστα των προσκεκλημένων ήταν και ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα, τους οποίους έπιασε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE χεράκι – χεράκι. (Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες)

Επίσης, στη λίστα των γαλαζοαίματων καλεσμένων ήταν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας, και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο. (Δείτε στο TLIFE φωτογραφίες από τους καλεσμένους)

Υπενθυμίζεται ότι οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 100 λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Για όσους δεν βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία είχε στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις