Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr στη Μητρόπολη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την λαμπερή τελετή

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr στη Μητρόπολη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την λαμπερή τελετή

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr είναι ενωμένοι με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μία ημέρα μετά, το λαμπερό ζευγάρι υποδέχθηκε τα αγαπημένα πρόσωπα στον Πειραιά.

Το Σάββατο (23.10.2021), ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr ένωσαν τις ζωές τους στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, την ίδια εκκλησία που πριν 57 χρόνια παντρεύτηκαν οι γονείς του γαμπρού.

Το μυστήριο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Η Nina Flohr έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Thomas Flohr, ενώ το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Έπειτα ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση για τους καλεσμένους στο Ζάππειο, και συγκεκριμένα στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Σχεδόν 24 ώρες, το μεσημέρι της Κυριακής (24.10.2021), ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά για γεύμα με τα μέλη των βασιλικών οικογενειών, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τον λαμπερό γάμο του γιου του, Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Nina Flohr.

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Φωτογραφίες στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Florh έφτασαν στον Ναυτικό Όμιλο λίγο μετά τις 13:00 και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος, οι νεόνυμφοι δείχνουν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ!

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις