Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr στη Μητρόπολη: Η ιστορία πίσω από την τιάρα της νύφης

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr στη Μητρόπολη: Η ιστορία πίσω από την τιάρα της νύφης

Ο γάμος του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/10). Πλήθος κόσμου βρίσκονταν περιμετρικά έξω από την Μητρόπολη Αθηνών και περίμενε την εντυπωσιακή είσοδο του ζευγαριού. 

Για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr, οι πρώτοι καλεσμένοι κατέφθασαν στον ιστορικό ναό της Μητρόπολης Αθηνών λίγα λεπτά πριν από τις 17:00. Στη λίστα των γαλαζοαίματων καλεσμένων ήταν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας, και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο. (Δείτε στο TLIFE φωτογραφίες από τους καλεσμένους)

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Άννα Μαρία και ως είθισται περίμενε την αγαπημένη του, Nina Flohr. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε επίσης και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος περίμενε στην είσοδο του ιστορικού ναού πάνω στο αμαξίδιο του.

Δείτε βίντεο:

Η νύφη έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών περίπου στις 17:25 και, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πανέμορφη. Η Nina Flohr επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακριά ουρά και ένα διακριτικό ντεκολτέ, ενώ φορούσε την τιάρα -οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου.

Δείτε βίντεο:

Οικογενειακό κειμήλιο η τιάρα της Nina Flohr 

Πρόκειται για την Antique Corsage Tiara, που έχει δώσει η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά και στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ για την ημέρα του γάμου τους. (Διαβάστε λεπτομέρειες στο TLIFE)

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr βγήκαν από την Μητρόπολη Αθηνών λίγο μετά τις 18:30, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα τέσσερα παρανυφάκια τους. Τα παιδάκια συνόδευσαν το ζευγάρι σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή του ντυμένα στα λευκά, με χρυσές κορδέλες, περασμένες στη μέση τους και μωβ με λευκά λουλούδια στα χέρια τους. 

Οι στενοί συγγενείς και οι 100 καλεσμένοι

Από τον γάμο του Φιλίππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr δεν έλειψαν φυσικά και οι στενοί συγγενείς τους, όπως ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η αδερφή του Θεοδώρα και η Μαρία Ολυμπία και ο αδερφός της Αχιλλέας και φυσικά ο ζάμπλουτος πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ. (Δείτε στο TLIFE φωτογραφίες από τους καλεσμένους)

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 100 λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ενώ μετά την θρησκευτική τελετή θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Επίσης, για όσους δεν βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία είχε στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις