Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Γάμος Κόκκαλη – Ματσούκα: Τους πάντρεψε ο ιερέας που είχε ντύσει «παπαδάκια» δύο κορίτσια

Γάμος Κόκκαλη – Ματσούκα: Τους πάντρεψε ο ιερέας που είχε ντύσει «παπαδάκια» δύο κορίτσια

Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής επισημοποιώντας μια σχέση χρόνων.

Ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη τελέστηκε από τον Αλέξανδρο Καριώτογλου. Πρόκειται για τον εφημέριο του ιστορικού ναού του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ο οποίος είχε ντύσει «παπαδάκια» δύο κοριτσάκια.

Ο ιερέας είναι προσωπικός φίλος της Δήμητρας Ματσούκα σύμφωνα με την εκπομπή Tlive και τον επέλεξε γι’ αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας Αλέξανδρος που είχε ντύσει δυο κορίτσια παπαδάκια τον είχαν παύσει για περίπου δύο εβδομάδες, αλλά μετά επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης κόντρα στις προβλέψεις όσων πίστευαν πως ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, παντρεύτηκαν σήμερα (1.12.2023) το μεσημέρι. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Το νυφικό της Δήμητρας Ματσούκα ήταν από δαντέλα, ενώ έκδηλος ήταν και ο ενθουσιασμός της που η σχέση με τον αγαπημένο της επισφραγίστηκε με τον πιο ωραίο τρόπο.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που δε ξεπερνούσαν τους 60, ήταν η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Από το πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα δεν έλειπε φυσικά η πολυαγαπημένη της αδελφή, Μαρία Ματσούκα.

.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις