Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γάμος Πάνου Μουζουράκη και Μαριλού Κόζαρη: Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου και τα νυφικά παπούτσια

Γάμος Πάνου Μουζουράκη και Μαριλού Κόζαρη: Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου και τα νυφικά παπούτσια

Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους και οι Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα το απόγευμα (27.5.2023) στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. 

Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους πάνω από 500 καλεσμένους τους στον Πύργο Σαλιαρέλη. Από νωρίς το πρωί οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει τόσο για τη Μαριλού Κόζαρη όσο και για τον Πάνο Μουζουράκη.

Φυσικά από το πλευρό της νύφης δεν θα μπορούσε να λείπει η κολλητή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα δημοσίευσε stories στο Instagram με βίντεο από τις προετοιμασίες. 

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο με την make up artist να βάφει τη νύφη.

Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε και δυο βίντεο αστειευόμενη με τα νυφικά παπούτσια της κολλητής της. Στο ένα βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου με χιουμοριστικό τρόπο αποκαλύπτει την “αγωνία” της για το που θα γράψουν τα ονόματα των ανύπαντρων μιας και ο πάτος στα ψηλοτάκουνα είναι μαύρος.

Στη συνέχεια ανέβασε ακόμα ένα βίντεο όπου φαίνεται να γράφουν με λευκό μαρκαδόρο τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνα Καινούργιου.

Σε άλλο βίντεο, η Κατερίνα Καινούργου δείχνει ένα ζευγάρι All Star που όπως λέει θα είναι και αυτά νυφικά παπούτσια με την Μαριλού Κόζαρη να αναφέρει με χιούμορ πως για να γράψει όλα τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων της χρειάζεται βατραχοπέδιλα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις