Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Γάμος Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το εντυπωσιακό κοντομάνικο Ralph Lauren νυφικό και το total white dress code

Γάμος Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το εντυπωσιακό κοντομάνικο Ralph Lauren νυφικό και το total white dress code

Περίπου ένα μήνα μετά τον κρυφό γάμο τους στο Λας Βέγκας, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν ξανά το περασμένο Σάββατο (20.08.2022). Στον δεύτερο γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν αυτή φορά συγγενείς και φίλοι, με την φαντασμαγορική τελετή να γίνεται στο πολυτελές κτήμα του ηθοποιού στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Στον δεύτερο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε ένα υπέροχο λευκό νυφικό Ralph Lauren με πέπλο και ουρά 6 μέτρων. Ο ηθοποιός επέλεξε ένα σμόκιν με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι. Στα λευκά ήταν ντυμένοι και οι καλεσμένοι για να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της διακόσμησης και τις συνθέσεις με λουλούδια.

Στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ ήταν τα τρία του παιδιά από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, η 16χρονη Βάιολετ, η 13χρονη Σεραφίνα και ο 11χρονος Σαμ. Στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν τα 14χρονα δίδυμα της, Έμμε και Μάξ που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι. Όλα τα παιδιά ήταν ντυμένα στα λευκά.

Την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι ο οποίος είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή ημέρα του ζευγαριού. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να φτάνει ακόμα και τα 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η συζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η συζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη συζυγό του Πία.

Την τελετή του ζευγαριού έκανε ο 34χρονος πρώην μοναχός Τζέι Σέτι. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Μέχρι τώρα έχει ένα επιτυχημένο podcast, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία και έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία, ο Τζέι Σέτι ενώ στην αρχή είχε ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, η συνάντησή του με έναν μόναχό που τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη, τον έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του. Το τριήμερο γλέντι ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 21 Αυγούστου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις