Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Γαμπρός ο Νίκος Αποστολοπουλος: «Θα είναι ο γάμος της χρονιάς» 

Γαμπρός ο Νίκος Αποστολοπουλος: «Θα είναι ο γάμος της χρονιάς» 

Για τον γάμο της χρονιάς έκανε λόγο ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα με τον σύντροφό του. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη, μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, αποκάλυψε ότι θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό του. 

Πιο χαρακτηριστικά, ο σχεδιαστής μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» είπε στον Σαράντη Μαριεττή: «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο.

Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας.

Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι. Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη.

Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά.

Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες», αποκάλυψε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Σε αναφορά του για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜάκΜπεθ, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είπε: «Για τον γάμο τους στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι.

Το σπίτι του Κασσελάκη και του Τάιλερ είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου που είναι πολυτελές. Δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο τόσο στενό, αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Πώς θα έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός;».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις