Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Βάλια Χατζηθεοδώρου παίζουν Never Have I Ever και κάνουν αποκαλύψεις

Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Βάλια Χατζηθεοδώρου παίζουν Never Have I Ever και κάνουν αποκαλύψεις

Έχουν κάνει one night stand; Έχουν φτιάξει ψεύτικο προφίλ στα social media για να παρακολουθήσουν κάποιον; Έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες σε σύντροφό τους; Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Βάλια Χατζηθεοδώρου έπαιξαν «Never Have I Ever» και απάντησαν…

Οι δυο γυναίκες έχουν τη δική τους στήλη στο στο κανάλι του Raw House. Και στο πρώτο βίντεο που ανέβασαν, αποφάσισαν να απαντούν σε… «πικάντικες» ερωτήσεις, πίνοντας σαμπάνια. Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Βάλια Χατζηθεοδώρου απάντησαν σε όλα, χωρίς φόβο.

Από την αρχή των ερωτήσεων, έπεσαν στα… βαθιά και κλήθηκαν να απαντήσουν αν έχουν κάνει one night stand. Η Βάλια Χαρζηθεοδώρου, είπε: «Εγώ δεν έχω κάνει σίγουρα. Εγώ παιδιά δε το μπορώ αυτό, το έχω σκεφτεί δηλαδή, γιατί δε το θεωρώ καθόλου κακό. Οπότε έχω σκεφτεί: “γιατί εγώ δε μπορώ;”. Γιατί δεν νιώθω άνετα. Θέλω να τον ξέρω τον άλλον λίγο καλύτερα, όχι απαραίτητα να τον ξέρω μια βδομάδα και αυτό… Εννοώ να τον βλέπω κάπως παραπάνω… Να μου αρέσει. Να βλέπω κάτι σε αυτόν».

Από την άλλη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Μου έχει τύχει να βγω 2-3 φορές με κάποιον και εν τέλει να μη ξαναγίνει κάτι. Απλά τελικά δεν μου άρεσε, δεν ταιριάξαμε. Αυτό έχει γίνει. Αλλά μια φορά και να μην τον ξαναδώ, δεν έχει γίνει».

Στην ερώτηση αν έχουν ξανά γυρίσει σε πρώην, απάντησαν κατηγορηματικά όχι, ενώ η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σχολίασε με νάζι: «όποιος γυρίζει τα παλιά, είναι παλιάνθρωπος»

Με κατεβασμένο και… γεμάτο πονηριά βλέμμα, ήπιαν από τη σαμπάνια τους και απάντησαν «ναι», στο αν έχουν φτιάξει ψεύτικο προφίλ, για να παρακολουθήσουν κάποιον που τους αρέσει.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη παραδέχτηκε ότι «έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου. Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου, δεν θα το ξαναέκανα». Αναφερόταν στην πρώην σχέση της, με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο πολύ συχνά ανέβαζε βιντεάκια στο YouTube.

Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν και οι δυο γυναίκες ρωτήθηκαν αν έχουν στείλει προκλητικές φωτογραφίες σε συντρόφους τους. «Να σου πω την αλήθεια; Εγώ δε νιώθω άνετα, οι φωτογραφίες μπορούν να ταξιδέψουν παντού» είπε Βάλια Χατζηθεοδώρου. Αντίθετα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε: «Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασσικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις