Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γέννησε η Γιούλικα Σκαφιδά: Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι

Γέννησε η Γιούλικα Σκαφιδά: Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι

Μαμά είναι εδώ και λίγες ώρες η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, που είχε ξαφνιάσει πολλούς με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως έκανε γνωστό η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής (24.11.2023).

«Το πρωί που ήμουν στο καμαρίνι έλαβα μία φωτογραφία από ένα πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του. H Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά.

Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω», είπε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής.

Η Γιούλικα Σκαφιδά είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στα social media όταν δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά, κρατώντας το υπερηχογράφημα στα χέρια της.

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ό,τι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα.

Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί», είχε είπε η Γιούλικα Σκαφιδά όταν πριν από λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις