Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γεννητούρια στην Κηφισίας με βοήθεια πυροσβεστών: Τι λένε στην Τατιάνα Στεφανίδου οι γονείς του μωρού

Γεννητούρια στην Κηφισίας με βοήθεια πυροσβεστών: Τι λένε στην Τατιάνα Στεφανίδου οι γονείς του μωρού

Η Δήμητρα Περέογλου, που γέννησε στην Κηφισίας με τη βοήθεια πυροσβεστών, μιλάει με τον σύζυγό της στην εκπομπή TLIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πριν λίγα 24ωρα, μία γυναίκα έφερε στον κόσμο το μωρό της στην Κηφισίας, με τη βοήθεια αστυνομικών και πυροσβεστών. Πρόκειται για τη Δήμητρα Περέογλου, της οποίας έσπασαν τα νερά, την ώρα που κατευθυνόταν προς το μαιευτήριο.

Η Δήμητρα Περέογλου και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Καραβάνης, μίλησαν στην εκπομπή TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου, και μίλησαν για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

«Ήταν μία πρωτόγνωρη για εμάς στιγμή. Το μωρό, όταν είδε το φως πρώτη φορά, δεν έκλαψε, οπότε χρειάστηκε ο σύζυγός μου να το χτυπάει στην πλατούλα. Οπότε μέχρι να πάρει την πρώτη του αναπνοή, ήμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ.

Τέλος καλό, όλα καλά. Ο άντρας μου ήταν στην γέννα την πρώτης μας κόρης μέσα στον τοκετό, και έτσι ήξερε τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε Δήμητρα, με τον Παναγιώτη να προσθέτει με χιούμορ: «Όταν μου είπε ότι βγαίνει το κεφαλάκι του μωρού, ήμασταν στην Αττική οδό. Έτσι μου ήρθε να πω “ξαναβάλτο μέσα”».

Στην εκπομπή TLive μίλησαν και οι δύο πυροσβέστες που βοήθησαν τη γυναίκα να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Δείτε τι επίπαν οι γονείς στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή TLIVE, στο βίντεο που ακολουθεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις