Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Για ποια ζώδια φέρνει ευνοϊκές αλλαγές ο Ιανουάριος 2021

ζώδια

Το 2021 δείχνει επίσης δύσκολο, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Ο Ιανουάριος όμως για κάποια ζώδια φέρνει κάποιες θετικές αλλαγές. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που ο πρώτος μήνας του νέου έτους φέρνει κάτι καλό.

Το 2020 οδήγησε πολλούς από πολλές απόψεις στα όρια τους και αν θελήσουμε να υποδείξουμε κάποιον ή κάποιους ως υπαίτιους των δυσκολιών που περάσαμε, τότε σαφώς και θα πρέπει να στρέψουμε με νόημα το βλέμμα μας προς τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα και τις μεταξύ τους “συνομιλίες”.

Όταν όμως προγραμματίζει το σύμπαν κάτι δύσκολο για μας, φροντίζει να υπάρξουν και κάποιες ανάσες, ώστε να διατηρηθεί η αίσθηση της ισορροπίας. Ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι ένας από τους μήνες του νέου έτους που θα φέρει ανακούφιση σε κάποιους, σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Ας δούμε τους τυχερούς που ξεκινούν την νέα χρονιά με ευχάριστες αλλαγές:

Οι πρώτοι που θα απολαύσουν κάποιες ευλογίες είναι οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι! Στις 11 Ιανουαρίου, με την σύνοδο Ερμή – Δία θα έχουν την ευκαιρία τα δύο αυτά ζώδια να επεκτείνουν τον φιλικό τους κύκλο και να διευρύνουν την επιρροή τους στον κοινωνικό τους κύκλο. Θα έχουν επίσης περισσότερες ευκαιρίες αυτοπραγμάτωσης!

Για κάποιους ο κοινωνικός τους ρόλος μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη βαρύτητα, κάποιοι θα διδάξουν ή θα απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό, ενώ κάποιοι άλλοι θα δημοσιεύσουν ένα βιβλίο ή θα γίνουν δημοφιλείς σε ένα κοινωνικό ιστότοπο.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις