Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γιάννης Αϊβάζης: Μακριά από εμάς η πολιτική, είμαστε άλλης πάστας άνθρωποι

Γιάννης Αϊβάζης: Μακριά από εμάς η πολιτική, είμαστε άλλης πάστας άνθρωποι

“Το στομάχι και τα νεύρα μας δεν είναι τόσο καλά εκπαιδευμένα” παραδέχεται ο Γιάννης Αϊβάζης.

Τόσο στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα και ευρύτερα την αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας όσο και την ενασχόληση με τον χώρο της πολιτικής, μέσω της αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ. 

“Αχ Παναγία μου! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την κακοποίηση. Θα πρέπει να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο με τα θύματα παρά με τους θύτες και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις” τόνισε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

“Δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις. Θα είμαστε καταδικασμένοι αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Νομίζω ότι όποιος σηκώνει το χέρι του, κόψιμο!

Δηλαδή μεταφορικά και κυριολεκτικά, κόψιμο! Όποιος και να είναι. Οποιοσδήποτε τώρα τολμήσει να πει μια γνώμη, είτε καλή είτε ξεκινάει ένα άλλο κύμα ανθρωποφαγίας.

Μην καπηλευόμαστε τον πόνο του άλλου, είναι κακό αυτό το πράγμα σε γενικές γραμμές” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

“Επειδή είμαι ήδη στην αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος στη Νέα Φιλαδέλφεια, μακριά από εμάς η πολιτική! Είμαστε άλλης πάστας άνθρωποι, ρε παιδί μου. Το στομάχι και τα νεύρα μας δεν είναι τόσο καλά εκπαιδευμένα. Η πολιτική είναι ένα άλλο κομμάτι”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις