Παρασκευή, 23 Φεβ.
17oC Αθήνα

Γιάννης Κότσιρας: Να προσέχετε τα γεροντάκια σας, πιστέψτε με, θα σας λείπουν

Γιάννης Κότσιρας: Να προσέχετε τα γεροντάκια σας, πιστέψτε με, θα σας λείπουν

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας, με αφορμή τις γιορτές, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, δίπλα στους γονείς του, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο Γιάννης Κότσιρας με μια μακροσκελή ανάρτηση, θέλησε να τονίσει το πόσο σημαντική είναι η απουσία των γονιών του, αλλά και το πώς πρέπει να περνάμε αυτές τις Άγιες μέρες δίπλα σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

«Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πάντα έκρυβε χαρά μέσα της. Και λίγη λύπη βέβαια μαζί, καθώς ο μπαμπάς σχεδόν πάντα έλειπε.

Πιο παλιά έστελνε τηλεγράφημα για χρόνια πολλά προσπαθώντας να χωρέσει όσο περισσότερη αγάπη μπορούσε στις περιορισμένες λέξεις του τηλεγραφήματος. Αργότερα ήταν λίγο καλύτερα, καθώς υπήρχε η δυνατότητα από τον ασύρματο και το Αθήναι Ράδιο να μιλάμε (…)

Τώρα λείπουν και οι δύο. Αν και τέτοιες μέρες, πάντα είναι πιο έντονη η παρουσία τους. Ποιος ξέρει; Ίσως μας στέλνουν μαζί, ένα φανταστικό τηλεγράφημα που μας εύχονται χρόνια πολλά.

Κι έτσι το γιορτινό κλίμα είναι πολύ έντονο. Πιο έντονο από ποτέ.

Πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε;

Με δυο απίθανους πιτσιρικάδες να αναστατώνουν το σπίτι και ένα υπέροχο κορίτσι να φωτίζει τον κόσμο. Για να μην βάλω και την καταπληκτική οικογένεια του κοριτσιού μου, που έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο από την Κατερίνη και γεμίζει το σπίτι ωραίους ανθρώπους», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κότσιρας σε ανάρτησή του στα social media.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yannis Kotsiras (@yanniskotsiras.official)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις