Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου: Χαμός με τη νέα σχέση του – Η διάψευση Σκορδά και η κόντρα Λιάγκα με Τσιμτσιλή

Γιάννης Στάνκογλου: Χαμός με τη νέα σχέση του – Η διάψευση Σκορδά και η κόντρα Λιάγκα με Τσιμτσιλή

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην πρωινή ζώνη μετά την κίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή να σχολιάσει στην εκπομπή της τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, ουσιαστικά φωτογραφίζοντας τη γυναίκα που είναι μαζί με τον γνωστό ηθοποιό.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή (3.12.2023) το πρωί όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψαν μέσα από το Happy Day ότι ο Γιάννης Στάνκογλου, μετά το διαζύγιό του, έχει πλέον προχωρήσει στη ζωή του.

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Happy Day.

 

Ωστόσο, οι αναφορές της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Τίνας Μεσσαροπούλου δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Γιώργο Λιάγκας, ο οποίος σήμερα το πρωί τόνισε πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα του σύντροφο.

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι αλλά δεν θέλουμε να το πούμε είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός, διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχουν κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ίδια ώρα και η Φαίη Σκορδά έσπευσε να σχολιάσει πως δεν είναι αυτή η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, ενώ και το δικό της πάνελ σχολίασε με δεικτικό τρόπο τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τσιμτσιλή. 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις