Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με τη Μαρία Μπεκατώρου και η περιπέτεια στον Όλυμπο

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με τη Μαρία Μπεκατώρου και η περιπέτεια στον Όλυμπο

Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για την εμπειρία του στον Όλυμπο. «Κάναμε τάμα στον Δία!», είπε χιουμοριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην Ελένεη Μενεγάκη και έκανε… αποκαλύψεις. «Μια παρέα ήθελε να πάμε στον Όλυμπο. Τους είπα να το κανονίσουμε να πάτε. Μου λέει η Κατερίνα Γερονικολού «δεν πάμε;» και λέω εντάξει, ας πάμε.

Μου έλεγαν σε ένα τέταρτο φτάνουμε και πέρασαν 8 ώρες! Στα πρώτα 20 λεπτά με έπιασε ταχυκαρδία, γιατί ξεκινήσαμε απότομα ανάβαση. Με προσπέρασαν άτομα 60, 70 χρονών… Άνθρωπος με πέρασε με το παιδάκι πάνω! Ελένη, νομίζεις η κατάβαση είναι εύκολη; Σε κάποιο σημείο έτρεμαν τα γόνατά μου!», είπε.

«Αν ξαναπήγαινα θα έκανα προετοιμασία. Θα πήγαινα σε πιο χμαηλά. 8 ώρες; 8 ώρες δεν κοιμάμαι καν! Στην κατάβαση πήγαμε από μία δύσκολη διαδρομή και είδαμε δύο πιτσιρικάδες που ανέβηκαν τρέχοντας και με πρόλαβαν πριν φτάσω ξανά κάτω. Πήγανε και ήρθανε κι εγώ ακόμα κατέβαινα…».

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, και η Κατερίνα Γερονικολού κουράστηκε, αλλά το πάλεψε μία χαρά.
«Κοιμηθήκαμε εκεί, στο καταφύγιο. Μετά είχα δει τον Δία, την Αφροδίτη…», είπε, με την Ελένη Μενεγάκη να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Θα την ζούσε ξανά αυτή την περιπέτεια; Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε: «Για τρεις μήνες έλεγα ποτέ ξανά, ποτέ ξανά!».

Η σχέση με την Μαρία Μπεκατώρου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίξει μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Τι τους δένει στο σίριαλ;

«Έχω δεσμό με την Μαρία Μπεκατώρου και ανακαλύπτουμε ένα μεγάλο μυστικό της περιοχής, που δεν μπορώ να σου πω. Παίζουμε μόνο σε ένα επεισόδιο».

«Aν σκεφτείς οι συνεργασίες που έχω κάνει με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου είναι τόσο πολλές, είναι πολλά τα χρόνια. Ξέρω πως αυτό που θα γράψουν θα μπορώ να το βγάλω. Μου έγινε πρόταση για θεατρική συνεργασία, αλλά δεν μπορώ, γιατί έχω το Fishy».

Όπως αποκάλυψε, τον Μάιο ξεκινάνε τα γυρίσματα για το Fishy, το οποίο θα έχει 28 επεισόδια την επόμενη σεζόν.

Δεν θα μπορέσει καθόλου να ασχοληθεί με το θέατρο, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση. Ωστόσο, αυτή την περίοδο κάνει συνομιλίες για ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις