Τετάρτη, 21 Φεβ.
11oC Αθήνα

Γιάννης Ζουγανέλης: Θέλω να προχωρήσει η σχέση της Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο

Γιάννης Ζουγανέλης: Θέλω να προχωρήσει η σχέση της Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο

«Πάντα αποδεχόμουν τις επιλογές της και όταν διαπίστωνα λάθη αποχωρούσα», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας για την κόρη του. Και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε η σχέση της Ελεωνόρας Ζουγενάλη με τον Νίκο Συρίγο, να προχωρήσει. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, μετά το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο δε Γιάννης Ζουγανέλης, αποκάλυψε μιλώντας σήμερα (11.12.2023) στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα ότι με τον Νίκο Συρίγο γνωρίζονται εδώ και 20 χρόνια. 

«Με τον Νίκο Συρίγο είμαστε φίλοι περίπου 20 χρόνια. Δε βρισκόμαστε στην καθημερινότητά μας, αλλά είμαστε φίλοι. Γνωριζόμαστε, μιλάγαμε, ανταλλάσσαμε τηλέφωνα.

Είμαι χαρούμενος με τη σχέση τους γιατί πιστεύω πολύ στη συμβίωση. Η συμβίωση δεν είναι απλό πράγμα. Νιώθω ότι τα πράγματα είναι έτσι, παρότι δεν έχω μεσολαβήσει στις επιλογές της κόρης μου ποτέ», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Με τη μητέρα της μιλάει περισσότερο, γιατί έχουν ιδιαίτερη σχέση. Εγώ από τη φύση μου δε θα μπορούσα να παρέμβω. Πάντα αποδεχόμουν τις επιλογές της και όταν διαπίστωνα λάθη αποχωρούσα.

Χάρηκα όταν έμαθα για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, γιατί τον ξέρω. Χάρηκα, αλλά και πάλι με μια συστολή. Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση, την πιστεύω.

 

Και πιστεύω πως ο Νίκος είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να αντιληφθεί που πρέπει να υποχωρήσει, που πρέπει να συμβάλλει. Είναι διακριτικός», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις