Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιατί εκνευρίστηκε η Kim Kardashian με την εκπομπή του Κοκλώνη και την Caitlyn Jenner

Γιατί εκνευρίστηκε η Kim Kardashian με την εκπομπή του Κοκλώνη και την Caitlyn Jenner

H έκπληξη με τις σωσίες Kardashians που ετοίμασε ο Νίκος Κοκλώνης στην Jenner δεν ήταν καθόλου καλοδεχούμενη από την Kim.

Η Caitlyn Jenner, ήρθε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να εμφανιστεί στο show του Νίκου Κοκλώνη στο Open που θα μεταδωθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στις 20.00 και η άφιξή της στην χώρα μας έγινε το talk of the town!

Η 69χρονη σήμερα Jenner ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την 23χρονη trans σύντροφό της Sophia Hutchins ! Μιλώντας στον Κοκλώνη η Jenner αναφέρθηκε συγκινημένη στη σχέση της με τον πατέρα της, ο οποίος δεν ζούσε όταν αποφάσισε να ξανασυστηθεί στον κόσμο ως Caitlyn, και πήρε θέση για το πως θα αντιδρούσε η ίδια αν η κόρη της Kendall Jenner της ανακοίνωνε πως θα ήθελε να ζήσει τη ζωή της ως άντρας.

Πέρα από τη συγκινητική και πολύ ανθρώπινη συνέντευξη, στην εμφάνιση της Jenner υπάρχει και ένα ζουμερό παρασκήνιο. Ο Νίκος Κοκλώνης μέσα σε μια σειρά από εκπλήξεις που επιφύλασσε στην καλεσμένη του, είχε ετοιμάσει και ένα χιουμοριστικό και αναπάντεχο gag στο πλατό. Κάποια στιγμή εμφανίζονται στη σκηνή του It’s Show Time κάποιες σωσίες της Kim Kardashian με την Caitlyn να καλείται να επιλέξει ποια είναι εκείνη που μοιάζει περισσότερο στη διάσημη θετή κόρη της. Η Kim Kardashian έχει μάθει για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και έχει εκνευριστεί πολύ όχι μόνο που η Cailtyn το επέτρεψε, αλλά και με τη σωσία που επέλεξε!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις