Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιολάντα Μπαλαούρα: Είχα την ευτυχία να ζήσω πολλούς έρωτες, αλλά και τον μοναδικό

Γιολάντα Μπαλαούρα: Είχα την ευτυχία να ζήσω πολλούς έρωτες, αλλά και τον μοναδικό

“Αυτή τη στιγμή δεν έχω το άλλο μου μισό” εξομολογήθηκε η Γιολάντα Μπαλαούρα

Με αφορμή τη συμμετοχή στο Ναυάγιο του MEGA, η Γιολάντα Μπαλαούρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Κάλλια Καστάνη όπου μίλησε τόσο για την υποκριτική όσο και για τους έρωτες της ζωής της.

«Εκείνη την εποχή να ξεκινήσεις από την τηλεόραση ήταν πλην. Μου πήρε πολλά χρόνια να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση, αλλά ένας άνθρωπος που αγαπά το θέατρο.

Ό,τι κατακτήθηκε ήταν με πολύ κόπο. Έπρεπε να αποδείξω πως κάνω για αυτή τη δουλειά» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός.

«Είχα την ευτυχία να ζήσω πολλούς έρωτες αλλά και τον μοναδικό. Είμαι ευτυχής και πλήρης. Μου έκαναν προτάσεις γάμου αλλά δεν μεγάλωσα με αυτό το μοτίβο.

Ήθελα να είμαι ανεξάρτητη. Προτιμώ τη συντροφικότητα από τον γάμο. Φλερτάρω και με φλερτάρουν. Αυτή τη στιγμή δεν έχω το άλλο μου μισό».

«Στην Πολυξένη από το Ναυάγιο βρίσκω στοιχεία από την μάνα μου και τις θείες μου. Οι γυναίκες το 60’ κρατούσαν το σπίτι. Δεν θα χαλούσε τον γάμο της.

Εκείνη της εποχή οι άνθρωποι ό,τι χαλούσε το επισκεύαζαν, δεν το πετούσαν. Η ‘’Πολυξένη’’ δεν θα ήθελε να χαλάσει το όνομά της οικογένειας. Τότε, ένα διαζύγιο ήταν στίγμα. Δεν με πειράζει να παίζω τη μαμά…

Είμαι σε ηλικία που θα μπορούσα να είμαι μαμά. Με ενοχλεί να βλέπω νέες ηθοποιούς να υποδύονται τις μαμάδες, αν και είναι σχεδόν συνομήλικες με τις ‘’κόρες’’ τους» πρόσθεσε, ακόμα, η Γιολάντα Μπαλαούρα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις