Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιώργος Γερολυμάτος: Δεν ξέρω τι στίγμα θα αφήσουν στην ιστορία ο Ρέμος και ο Αργυρός

Γιώργος Γερολυμάτος: Δεν ξέρω τι στίγμα θα αφήσουν στην ιστορία ο Ρέμος και ο Αργυρός

“Έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γράψει η ιστορία για όλους αυτούς” δήλωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος σχολίασε σε δηλώσεις του στην Super Κατερίνα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τους καλλιτέχνες που κάνουν εμπορικές συμφωνίες. 

«Συμφωνώ με τις απόψεις του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του ελληνικού τραγουδιού παγκοσμίως και ένας άνθρωπος που τα λέει χύμα.

Το τι θα μείνει από τους σημερινούς τραγουδιστές δεν ξέρω. Όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος ή ο Ρέμος», ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

«Έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γράψει η ιστορία για όλους αυτούς. Η εποχή είναι συν και πλην για κάποιους καλλιτέχνες», επισημαίνει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μα γιατί να μην κάνω διαφημίσεις; Είναι όλα μέσα σε αυτό που λέμε showbiz, δεν μπορώ εγώ να πω ότι κάποιος έχει δίκιο ή άδικο. Κι εγώ έχω κάνει διαφημίσεις, είναι στο χέρι του καθενός», τονίζει ο Γιώργος Γερολυμάτος αμέσως μετά.

   

«Ο Γιώργος το είπε καλοπροαίρετα. Ότι εφόσον είναι στην κορυφή και δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα, να προσέχουν ό,τι κάνουν να το κάνουν σωστά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις