Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γιώργος Καράβας – GNTM: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Γιώργος Καράβας – GNTM: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ: Το γνωστό μοντέλο και coach του GNTM αναπολεί το καλοκαίρι της κανονικότητας. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Ένας από τους πιο γοητευτικούς μπαμπάδες της εγχώριας showbiz, είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο και coach του GNTM έχει αποκτήσει δυο υπέροχα παιδιά με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, τα οποία είναι όλη τους η ζωή.

Μέχρι να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του reality μόδας, ο Γιώργος Καράβας έχει αφιερωθεί πλήρως στον γιο του και την κόρη του. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του Φίλιππο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, ο coach Γιώργος Καράβας ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι, και αυτό φαίνεται…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, είναι ο πιο περιζήτητος άνδρας του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς η μεσογειακή ομορφιά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο δυναμικός χαρακτήρας του, τον έχουν καθιερώσει εδώ και 17 χρόνια ως μοντέλο σε διεθνές επίπεδο, με τις προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Γιώργος Καράβας Έχει ποζάρει για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει το «πρόσωπο» σε παγκόσμιες καμπάνιες και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford.

Κορωνίδα του σπουδαίου βιογραφικού του, αποτελεί σίγουρα η συνεργασία του με τον οίκο Hermès, ο οποίος επανειλημμένα τον έχει επιλέξει ως πρωταγωνιστή του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις