Σάββατο, 15 Ιουν.
31oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεψαν το αμάξι – «Μου ζητούσαν 7.000 ευρώ, δεν κάνω διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο»

Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεψαν το αμάξι – «Μου ζητούσαν 7.000 ευρώ, δεν κάνω διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο»
Φωτογραφία: NDP Photos

Με αφορμή την περιπέτεια της Σόφης Πασχάλη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα (24.05.2024) από το βήμα της εκπομπής του «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, πως είχε πέσει και ο ίδιος θύμα κλοπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στην κλοπή του αυτοκινήτου της Σόφης Πασχάλη, ανέφερε και τη δική του εμπειρία με το αυτοκίνητό του.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως πριν μερικά χρόνια του έκλεψαν και εκείνου το αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι του και μάλιστα του είχαν ζητήσει και 7.000 ευρώ για να του το επιστρέψουν.

«Εμένα μου έκλεψαν το αμάξι, βράδυ έξω από το σπίτι μου. Τότε έκανα ένα τηλεπαιχνίδι και γύρισα από τα γυρίσματα 2 το βράδυ, ξυπνούσα το πρωί, έκανα ραδιόφωνο τότε. Είχα χωρίσει τότε, και έμενα σε ένα σπίτι στην Βουλιαγμένη που είχε πάρκινγκ. Να το βάλω στο πάρκινγκ, να το βγάλω είναι 5 λεπτά ύπνος παραπάνω, θα κοιμηθώ 4 ώρες, τα 5 λεπτά ήταν σημαντικά. Και το αφήνω πρώτη φορά έξω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το πρωί που ξύπνησα είδα στον δρόμο μόνο τα θραύσματα από τα τζάμια. Πάω στην αστυνομία, κάνω την καταγγελία. Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει ποτέ. Κάνω την καταγγελία και μετά από δύο ημέρες με παίρνουν με απόκρυψη και μου λένε θέλουμε 7.000 ευρώ για να σου επιστρέψουμε το αμάξι. Και τους είπα πάρτε τα 7… Πήρα τα λεφτά της ασφαλιστικής και αγόρασα καινούργιο. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο δεν μπαίνω. Δεν τα έδωσα τα λεφτά. Είπα αν βρεθεί, βρέθηκε. Δεν το βρήκα ποτέ», τόνισε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις