Δευτέρα, 18 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιώργος Λιάνης: Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα, δεν στάθηκα καλός πατέρας

Γιώργος Λιάνης: Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα, δεν στάθηκα καλός πατέρας

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης, σε μία συνέντευξη από καρδιάς, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Λιάνης, μίλησε για τη ζωή του, την πολιτική, την οικογένεια και τα παιδιά του.

«Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς.

Τα πάντα. Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Ελένης Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιανής μίλησε για την θρυλική εκπομπή «Reporters», που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

«Στην εκπομπή για τον Κοεμτζή θέλαμε να δείξουμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πήραμε το μέρος του περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Τι να πεις σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της;».

Όσο για την καριέρα του στην πολιτική; «Μετανόησα αργά που μπήκα στην πολίτικη. Έμεινα 24 χρονιά. Ήταν πολλά».

Ο Γιώργος Λιανής μίλησε και για το βιβλίο του «Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα». «Στα 80 μου το σύνθημά μου είναι ‘ποτέ συνταξιούχος’. Ό,τι μπορούσα να κάνω στα 20, μπορώ να το κάνω και στα 80».

Τι λέει, όμως, ο Γιώργος Λιάνης για την οικογένεια και τα παιδιά του; «Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί.

Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα καλός πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλεία μου.

Ευτυχώς οι μητέρες των παιδιών μου δεν τα φανάτισαν εναντίον μου. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως», δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις