Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Γιώργος Λιάνης: Έχω ζήσει πέντε ζωές, δε φοβήθηκα να κάνω τέσσερις γάμους

Γιώργος Λιάνης: Έχω ζήσει πέντε ζωές, δε φοβήθηκα να κάνω τέσσερις γάμους

“Έχω ζήσει πέντε ζωές, δε φοβήθηκα να κάνω τέσσερις γάμους” ομολογεί ο Γιώργος Λιάνης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Λιάνης, το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του MEGA, όπου και μίλησε για τη μακρόχρονη επαγγελματική του διαδρομή και την εικόνα της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης.

«Θα σταματήσω να δουλεύω, όταν επέλθει το μοιραίο, φαντάζομαι θα αργήσει. Δεν έχω δικό μου σπίτι, αυτοκίνητο, δεν έχω καταθέσεις και δεν τις είχα και ποτέ, ούτε όταν ήμουν υπουργός.

Δε με ενδιαφέρει το χρήμα. Τα παιδιά μου πήραν τη μόρφωση που χρειάζεται χάρη στις καταπληκτικές μανάδες που είχαν, όχι χάρη σε μένα, και είναι αυτάρκεις» τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Μερικές φορές μάλλον με βοήθησαν τα παιδιά μου γιατί εγώ δεν είμαι πάντα αυτάρκης. Έχω ζήσει πέντε ζωές, δε φοβήθηκα να κάνω τέσσερις γάμους.

Έζησα τη ζωή μου με όλες τις πλευρές της. Ως πατέρας ήμουν κάκιστος, η δημοσιογραφία θέλει αφοσίωση, το παράκανα.

Οι έρωτες έπαιξαν μεγάλο ρόλο, άλλαξα ζωή για να ζήσω με τη γυναίκα που αγαπώ. Φρόντισα τουλάχιστον από τα 50 και μετά να γινώ ένας καλός πατέρας και ένας εξαιρετικός παππούς».

«Η ελληνική τηλεόραση, από την αρχή της, είναι από τη μία τηλεόραση και από την άλλη «τηλετύφλωση». Είναι ένα εμπορικό μέσο η τηλεόραση, το εμπορικότερο από όλα.

Τα πρωινάδικα δε μου φταίνε σε τίποτα. Ο δημοσιογράφος στην τηλεόραση πρέπει να λέει τις ειδήσεις κατανοητά.

Τον έχουν μάθει τον κόσμο κάθε πρωί να «πίνει το κώνειο», τραβάει το έγκλημα, γεμίσαμε παιδοκτονίες, γυναικοκτονίες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λιάνης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο κανάλι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις