Lifestyle

Γιώργος Μαρίνος: Η πρώτη φωτογραφία του σπουδαίου showman μετά από δεκαετίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία πρώτη φωτογραφία του σπουδαίου showman Γιώργου Μαρίνου μετά από πολλά χρόνια απουσίας του από τα φώτα της δημοσιότητας έρχεται σήμερα, Σάββατο (30.03.24) στο προσκήνιο.

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA και ο Πάνος Κατσαρίδης κατάφεραν να εντοπίσουν τον Γιώργο Μαρίνο, δίνοντας στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από την τωρινή του ζωή.

Ο Γιώργος Μαρίνος που έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ζει σήμερα σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

Οι Πάνος Κατσαρίδης από το MEGA βρέθηκε στην αυλή της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, όπου ζει ο Γιώργος Μαρίνος, και συνομίλησε μαζί του. 

«Τον άγγιξα, του μίλησα, γελάσαμε», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης φανερά συγκινημένος για αυτή τη συνάντηση.

Ο δημοσιογράφος μίλησε και με τον υπεύθυνο του κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων, Βασίλη Θωμάκο, ο οποίος είναι 40 χρόνια φίλος με τον σπουδαίο performer, ενώ στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο από την Τσικνοπέμπτη, στο οποίο φαίνεται ο Γιώργος Μαρίνος να χορεύει και να τραγουδά, με φανερή γαλήνη στο πρόσωπό του. 

Ο Βασίλης Θωμάκος αποκάλυψε την καθημερινότητα του Γιώργου Μαρίνου λέγοντας: «Ο Γιώργος Μαρίνος κάνει τις βόλτες του, πάμε τρώμε κανένα σουβλάκι… Ακούει μουσική συνέχεια και τραγουδάει».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθεί και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες που κάνουμε. Ιδίως με τα τραγούδια έχει μία ιδιαίτερη αγάπη κι όταν βάζουμε δυνατά μουσική και τραγουδάμε πάντα, θα τραγουδήσει. Μάλιστα, μας κάνει και επιπλήξεις σε όσους δεν είμαστε καλλίφωνοι». 

«Τα απογεύματα, λοιπόν, ζητάει να του βάζουν τα αγαπημένα του τραγούδια και τα τραγουδάει. Ένα άλλο πράγμα, που απολαμβάνει, είναι οι βραδινές βόλτες με το αυτοκίνητο και αγαπημένος του προορισμός είναι το Σούνιο. Είναι επιλογή του ξεκάθαρη να κλείσει σε ένα κουτί τις αναμνήσεις του και να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο και από τα φώτα της δημοσιότητας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Η αξιοπρέπεια και η ανεξαρτησία μου δεν εξαγοράζονται ούτε χαρίζονται
«Δεν ζήτησα ποτέ τη στήριξη κανενός και είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να αφήνεται να εννοηθεί ότι με στηρίζει οικονομικά κάποιος κάθε μήνα» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου
Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας
Σάκης Τανιμανίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα – «Τα πρώτα που είμαστε χώρια»
«Όπως ήμουν αρκετά τυχερός να έχω 11 χρόνια δίπλα σου, έτσι ξέρω πως μας περιμένουν ακόμα πολλά γενέθλια να γιορτάσουμε μαζί, αγάπη μου», έγραψε ο παρουσιαστής
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα 7