Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Μαυρίδης: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στον πατέρα του – «Μακάρι να ξαναβρεθούμε»

Γιώργος Μαυρίδης: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στον πατέρα του – «Μακάρι να ξαναβρεθούμε»
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρετώντας τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του πατέρα του έγινε γνωστή από την ανάρτηση του ΠΑΟΚ, που αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας στον εκλιπόντα. Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε το δικό του αντίο στον πατέρα του με μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές.

Ο γνωστός tattoo artist περιέγραψε τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του και ευχήθηκε οι δυο τους να ξαναβρεθούν για να ζήσουν τη σχέση τους όπως θα ήθελαν και οι δυο.

Το κείμενό του, το συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον αγώνα του ΠΑΟΚ, του οποίου τη νίκη αφιέρωσε στον πατέρα του.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα…

Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

 

Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα η σημερινή νίκη!», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις