Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

Γιώργος Μαζωνάκης: Η σχέση λατρείας με την αδερφή του που κατέληξε σε ασφαλιστικά μέτρα και δηλώσεις μέσω δικηγόρων

Γιώργος Μαζωνάκης: Η σχέση λατρείας με την αδερφή του που κατέληξε σε ασφαλιστικά μέτρα και δηλώσεις μέσω δικηγόρων
NDP PHOTO

Φωτογραφίες από κοινές εξόδους, αναρτήσεις αγάπης και στιγμιότυπα λάμψης με χιουμοριστική διάθεση. Αυτά είχε να θυμάται το κοινό του Γιώργου Μαζωνάκη για τη σχέση που είχε ο σούπερ σταρ του ελληνικού πενταγράμμου με την αδερφή του. Μέχρι τώρα τουλάχιστον… Για αυτό και η είδηση ότι τα δύο αδέρφια οδηγούνται στα δικαστήρια για να λύσουν οικονομικές διαφορές, έφερε τα πάνω κάτω.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέχρι πρότινος, έδειχνε να είναι πολύ αγαπημένος με την αδερφή του την οποία μάλιστα στο παρελθόν, είχε κάνει και μάνατζέρ του.

Όμως όλα αυτά που έμοιαζαν να ενώνουν τα δύο αδέλφια, «γκρεμίστηκαν» τη στιγμή που έγινε γνωστή η δικαστική τους διαμάχη και ήρθαν πιο… «δύσκολα φεγγάρια» στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο λόγος είναι οι οικονομικές διαφορές και ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδερφής του, περιμένοντας το επόμενο διάστημα την απόφαση της δικαιοσύνης.

«Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς», είπε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το LiveNews και τα όσα είπαν άτομα από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, οι τριβές ανάμεσά τους ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Ένα από αυτά, είπε συγκεκριμένα:

«Είχαν μαλώσει ξανά δεν ήθελα να την αφήσω στο δρόμο. Είχα δώσει για να δουλεύει το μαγαζί, ένα ποσοστό, για να μπορέσει να το δουλέψει. Την είχα στηρίξει, αν και είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί και είχε δημιουργήσει στον Γιώργο προβλήματα. Υπήρχαν θέματα πολύ σοβαρά μεταξύ τους οικονομικής φύσεως. Θεώρησα, επειδή είναι… ότι κάποια στιγμή πρέπει να τα ξεπεράσουν αυτά».

Όπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη, στόχος του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Και μπορεί η ίδια, να ανέβαζε φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης προς τον αδερφό της στα social media, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, τα οικονομικά, είχαν αποτελέσει και στο παρελθόν προβλήματα στη σχέση τους…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Αυτή είναι πάντως η πρώτη φορά, που τα προβλήματα μεταξύ τους, πήραν μεγάλες διαστάσεις και είδαν το φως της δημοσιότητας αν και οι ίδιοι δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα.

«Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε την πρώτη φορά λεφτά και τώρα το ίδιο πράγμα» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η διαφωνία που οδήγησε τον Γιώργο Μαζωνάκη να επιλέξει το δρόμο της Δικαιοσύνης, αφορά μία επιχείρηση στον τουριστικό τομέα στον οποίο ήταν διαχειριστές τόσο εκείνος όσο και η αδερφή του.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δίκαιος και πολύ υπέρ της οικογένειας. Την οικογένειά του την έχει φροντίσει και με το παρά πάνω. Είχε έρθει σε διαφωνία και κατά το παρελθόν με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα. Τότε δεν πήρε διαστάσεις και μετά από δυο χρόνια τα ξαναβρήκαν. Την αγαπούσε αλλά κι εκείνη έδειχνε ότι τον αγαπούσε.

Τώρα, για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, ειδικά στην οικογένειά του που την αγαπάει και τη σέβεται τόσο πολύ, που ήξερε ότι θα πάρει δημοσιότητα, πάει να πει ότι είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είναι στον χαρακτήρα του να κάνει κάτι τέτοιο» είπε ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη στο LiveNews.

Όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες μετά τη… χιουμοριστική διάψευση του Γιώργου Μαζωνάκη ότι του έκλεψαν το σπίτι. Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για κλοπή στο σπίτι του, ο τραγουδιστής, ανέβασε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι, στο οποίο έκανε ότι τρέχει για να πιάσει τους ληστές με πατερίτσες.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις