Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Μαζωνάκης: Κόβει λαχανικά για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου»

Γιώργος Μαζωνάκης: Κόβει λαχανικά για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου»
GRTimes

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την σημερινή του συναυλία στην συμπρωτεύουσα, ωστόσο δεν έχασε λεπτό και βοήθησε με τις μαγειρικές του ικανότητες την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου». Πρωτοστάτης όπως πάντα της πρωτοβουλίας, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ένας σπάνιος, «άλλος άνθρωπος», που εδώ και χρόνια προσφέρει ζεστό φαγητό σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, σε διάφορα σημεία της χώρας.

Στην καρδιά της πόλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι εθελοντές της οργάνωσης οργανώθηκαν και άρχισαν να ψιλοκόβουν τα λαχανικά για τη μακαρονάδα με σάλτσα λαχανικών που περιλαμβάνει σήμερα η κουζίνα τους. Αν και η θερμοκρασία ήταν υψηλή, το μαγείρεμα στέφθηκε με επιτυχία, με τους εθελοντές να έχουν ως μοναδικό μότο πως «Το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι».

Η κοινωνικοί κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» ετοιμάζει και προσφέρει φαγητό, σε όποιον το έχει ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια δράση αγάπης και αλληλεγγύης η οποία ξεκίνησε το 2011 από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες και μοιράζεται πολλά βίντεο με εκτέλεση συνταγών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα, είναι ενεργός εθελοντής στον «Άλλο Άνθρωπο» αφού ακόμα και τα έσοδα των συναυλιών όλης της καλοκαιρινής περιοδείας του φέτος, θα διατεθούν στην ομάδα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις