Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιώργος Παπαγεωργίου: Συγκινεί η φωτογραφία με τη Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο

Γιώργος Παπαγεωργίου: Συγκινεί η φωτογραφία με τη Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο
Φωτογραφία Αρχείου / NDP

Συγκινούν τα πολύ τρυφερά λόγια που έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από την ημέρα του τοκετού και της γέννησης του παιδιού τους.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018, το 2021 παντρεύτηκαν και στις 21 Νοεμβρίου έζησαν – ίσως – την πιο μαγική στιγμή της ζωής τους, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μετά τη γέννησή της κόρης τους, τόσο η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου απέφυγαν να κάνουν πολλές δηλώσεις. Όμως σήμερα Τετάρτη (29.11.2023), ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του, μαζί με τον μαιευτήρα και τη μαία.

Στη λεζάντα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά και τρυφερά λόγια για τη Δανάη Μιχαλάκη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Παπαγεωργιου (@papageorgiou_g81)

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο.

Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις